Smitteverntiltak

Rypetoppen har store utearealer og mange løyper, så med våre smittetiltak er det mulig å holde anbefalt avstand og trygt kunne nyte flott natur samtidig som sikkerheten blir ivaretatt. Vi ønsker våre kunder velkommen til å utfordre seg selv i våre løyper fra 1. mai.

Hvis du har symptomer på luftveisinfeksjoner, kan du ikke benytte deg av klatreparken. Hvis du befinner deg i risikogruppen eller omgås personer i risikogruppen anbefaler vi deg ikke å ta turen.

Åpningstider

Rypetoppen åpner helga 1-2. mai 2021 og vil fra da av ha vanlige åpningstider fra 10:00 til 17:30 lørdag og søndag fram til sommerferien starter. Se ellers egen side om åpningstider.

For skoler, lag og grupper på 10, eller flere, kan vi tilby 4 timer klatrepark utenfor åpningstid alle dager fra og med mandag den 3.mai. Ta kontakt på e-post for gruppereservasjoner.

Billettsalg

Vi har et begrenset antall inngangsbilletter, der alle er lagt ut for forhåndssalg. Dagskort kan forhånskjøpes på nettsiden vår fram til midnatt.

Overnatting

Bjørnehi er tilgjengelig for booking av mindre grupper hele året. Lavvoer vil være tilgjengelig for grupper fra og med helga den 1.mai, men med begrenset kapasitet.

Grensekontroll

Alle som skal til Rypetoppen fra Norge må passere grensekontrollen her ved svenskegrensen. Om du har vært innom Sverige før tilbaketuren må du ha innreisedokumenter klart, vise fram koronsertifikat eller stå i kø for å ta en Covid-19 test. Om du bare har vært på besøk hos oss på Rypetoppen, så slipper du å stå i kø for å ta en test. Vi anbefaler alle å ta vare på inngangsarmbåndene dere får hos oss, slik at sorteringen ved grensekontrollen går lettere.

De som kommer fra Sverige og ønsker å besøke oss, må alle fylle inn innreisedokumenter, og deretter vise disse i grensekontrollen som ligger vest for parken. De som ikke har koronasertifikat må også ta en Covid-19 test. Ved negativ test kan dere reise inn i Norge og dermed besøke Rypetoppen uten å være i karantene.

Mer informasjon om innreise og test finner dere på regjeringen sine sider.

Hyigenetiltak ved oppmøte

· Hold god avstand! Anbefalt 2m avstand utendørs, 1m innendørs. Vi har god plass og avstand mellom benker.

· Anbefalt bruk av munnbind innendørs og under opplæringsbiten for klatreparken

· Ekstra vaskerutiner av toaletter, overnatting og fellesområde

· Desinfisering/vasking av seler og hjelmer etter bruk

· Sterkt anbefaling om å bruke hansker i løypene. Ta med egne, eller kjøp i kiosken.

· Utplasserte Antibac-stasjoner

Mer info

Se ellers tamasidene hos regjeringen og Folkehelseinstituttet for mer info om generelle råd og tiltak.