Våre samarbeidspartnere

Meråkerfjell Ridesenter

Meråker Ridefjellsenter har ca 70 islandshester og tilbyr ut fra sesong både halv-, hel-, to og tredagersturer i vakre fjellomgivelser.

Vi kan også se på et skreddersydd opplegg etter ønske. Bare ta kontakt.

https://merakerfjell.com/

v/ Leif Karsten Haugen, +47 92824355

Kirkebyfjellet

Kirkebyfjellet ligger vakkert til midt i Fagerlia, med Fjellbistro, selskapslokaler, overnatting og konferansefasiliteter i ett! Vårt fokus er ypperlig service og bærekraftig mat, utført med rustikk og personlig stil – med råvarer av lokal forankring.

På sommeren vil overnattingsgjester på kirkebyfjellet få tilgang til en 10% rabattkode som fungerer på dagskort klatring hos Rypetoppen.

Rypetoppen og kirkebyfjellet kan også skreddersy pakker som passer til din gruppe. Ta kontakt. Telefon: 95451245

https://kirkebyfjellet.no/

Teveltunet fjellstue

Vår nabo, teveltunet fjellstue, er et kurs og konferansesenter som tilbyr overnatting, mat, aktiviteter og konferansefasiliteter. Rypetoppen og Teveltunet skreddersyr også pakker ut fra ønske. Ta kontakt.

https://www.teveltunet.no/

Telefon: 74812500

Storlien Högfjällshotell

Storlien Högfjällshotell er en komplett fjelldestinasjon som tilbyr overnatting, mat og konferansefasiliteter både sommer og vinter. Högfjällshotellet tilbyr pakker med klatring på rypetoppen under sommerhalvåret. For bestilling se;

https://www.storlienhogfjallshotell.se/

Le Ski

Le ski er hotell, bar og restaurant i Storlien. Ved bestilling via rypetoppen kan større grupper bestille måltider til 15% rabatt på ordinære priser. Ved bestilling via Rypetoppen kan dere også få 10% rabatt på overnatting og konferanse.

På sommeren vil overnattingsgjester på Le Ski få tilgang til en 10% rabattkode som fungerer på dagskort klatring hos Rypetoppen.

https://www.leski.se/

Super Candy

Super Candy er en godisbutikk ved siden av Le Ski. Gjester som viser armbandet (inngangsbilletten) fra Rypetoppen vil få 10% rabatt på ordinære priser.