Transport og beliggenhet

 

Beliggenheten er like ved E14 rett før svenskegrensen,  cirka 18 kilometer fra Meråker, 75 kilometer fra Trondheim lufthavn Værnes, 100 kilometer fra Trondheim og 60 kilometer fra Åre.

Vi ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser med skog, fjell og vann på alle kanter. Her kan du sveve i zip-line over vannet samtidig som du nyter det vakre fossefallet Brudesløret. Vi har 17 klatreløyper  i trær og fjell. Løypene er i forskjellige høyder og vanskelighetsgrader. Vi legger til rette for at hele familien, grupper, lag og skoleklasser kan ha det gøy og oppleve mestring. Gode helse og motorisk utvikling er en del av vårt tilbud. Du slipper gratis inn i parken, men må betale dagskort for å benytte aktivitetstilbudene.

Parkering ligger bak Teveltunet fjellstue, og det er cirka 400 meter å gå til klatreparken.

Offentlig transport

Tog

NSB kjører lokaltog på ruten Trondheim S – Östersund (Nabotoget), der nærmeste stasjon er Storlien. Sjekk alltid NSB.no for oppdaterte tider.

Det er ca. 4km å gå på sti fra Storlien stasjon og ned til Rypetoppen. For større grupper er det mulig vi kan organisere transport av bagasje og guide som følger dere ned til parken, ta kontakt med oss på e-post for å avtale dette. Alternativt tilbyr Taxi Västjämtland og Wänseth Buss Storlien tansport mellom Storlien og Rypetoppen.

Buss

Nettbuss kjører rute Værnes-Stjørdal-Meråker-Storlien som stopper ved innkjøringen til Teveltunet rett ved parken. Sjekk rutetider på nettbuss.no