Transport og beliggenhet

Beliggenheten er like ved E14 rett før svenskegrensen,  cirka 18 kilometer fra Meråker, 75 kilometer fra Trondheim lufthavn Værnes, 100 kilometer fra Trondheim og 60 kilometer fra Åre.

Vi ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser med skog, fjell og vann på alle kanter. Her kan du sveve i zip-line over vannet samtidig som du nyter det vakre fossefallet Brudesløret. Vi har 22 klatreløyper  i trær og fjell. Løypene er i forskjellige høyder og vanskelighetsgrader. Vi legger til rette for at hele familien, grupper, lag og skoleklasser kan ha det gøy og oppleve mestring. Gode helse og motorisk utvikling er en del av vårt tilbud. Du slipper gratis inn i parken, men må betale dagskort for å benytte aktivitetstilbudene.

Parkering ligger bak Teveltunet fjellstue, og det er cirka 400 meter å gå til klatreparken.

Offentlig transport

Da svenskegrensa ble stengt pga. COVID-19 sluttet både toget og bussen og gå helt til Storlien og forbi parken her. Så for tiden er det dessverre ikke mulig å komme helt til Rypetoppen med offentlig transport. Bussen går fortsatt til Meråker sentrum, men det blir en 15 minutters kjøring unna Rypetoppen.