Klatreparken

Besøk en av landets største, og sikreste klatreparker. Vi har kontinuerlig sikkerhetsline på alle våre løyper, som du ikke kan koble deg fra, før du er på bakken. Dette gjør vårt sikkerhetssystem unikt, og til Europas beste.

Klatreparken ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser med skog, fjell og vann på alle kanter. Her kan du sveve i zip-line over vannet samtidig som du nyter det vakre fossefallet, Brudesløret. Vår klatrepark har 22 klatreløyper i trær og fjell med til sammen 28 zip-liner. Zip-linene er fra 30-230 meter. Løypene er i forskjellige høyder og vanskelighetsgrader.  Vi legger til rette for at hele familien, grupper, lag og skoleklasser kan ha det gøy, og oppleve mestring. Gode helse og motorisk utvikling er en del av vårt tilbud. Du slipper gratis inn i parken, men må betale for å benytte aktivitetstilbudene. I aktivtetsparken kan du også padle kano, og SUP (Stand- Up – Padle). Det er flotte turstier i området. Du kan også ta med deg fiskestanga. Fiskekort kan kjøpes her.

Når du kommer til oss, vil du få utlevert sele til bruk i klatreparken. Vi hjelper deg med å få på utstyret, og gir deg nødvendig opplæring før du slipper til i løypene på egenhånd.

Vi har lagt til rette med  benker, slik at du kan spise medbragt mat. Vi har også en varmebu med sitteplass til cirka 100 personer. Parken har flere griller som kan benyttes, og vi selger grillkull og tennvæske i vår kiosk. (engangsgriller er  forbudt på grunn av brannfare).

Våre løyper er merket med fargekoder, der gul er den letteste, og svart den mest krevende.

Løypefarge

Høydekrav

Gul

Under 110cm

Grønn

Over 110cm

Blå

Over 110cm

Rød

Over 140cm

Svart

Over 160cm