Om oss

Vi i Ryptoppen Adventurepark Meråker har lang erfaring og bred kompetanse innen vårt fagfelt. Vi legger vekt på god sikkerhet og flotte opplevelser for våre besøkende.

Praktisk informasjon

Du finner oss ved grensen til Storlien, cirka 75 kilometer fra Trondheim lufthavn Værnes, 100 kilometer fra Trondheim og 60 kilometer fra Åre.

Vi har kiosk og tilrettelagte grillplasser med griller. Grillene kan man fritt benytte med eget grillkull, men vi tillater ikke engangsgriller. Grillkull og tennvæske fås også kjøpt i kiosken.

Det finnes toaletter med stellebord.

Håvard Kringen

rypetoppen1

Sikkerhetsansvarlig og medeier i Rypetoppen

Har vært medeier i og drevet klatrepark i Vestfold i 2 år. Har jobbet 8 år i forsvaret. Jobber nå i tillegg til Rypetoppen som brannkonstabel og fagleder for urban tauredning i Trøndelag brann og redningstjeneste. Er utdannet instruktør for både fjellklatring og industri klatring. Trives best i stupbratte fjell med småsko, i snødekket fjell med store ski, i islagte fjell med øks og pigger eller på bølgan blå med kite´n.

Stig Andre Aasgård

rypetoppen3

Driftsansvarlig og medeier i Rypetoppen

Har bygget 2 tilsvarende parker og driftet 1 i Vestfold. Har jobbet 7 år i Forsvarets Spesialkommando, 2-3 år med bedriftsarrangement for div firma i Oslo, 2 år på seilbåt som drev guide turer på Svalbard. Jobber nå i tillegg til Rypetoppen med salg av Arc’teryx uniformer til profesjonelle brukere i militæret og politiet.  Er klatreinstruktør og har jobbet litt som fjell fører/guide. Har utdanning i elveredning. Trives best på tur. Er glad i alt fra bratte fjellvegger, flate vidder, skog eller hav, både med og uten børse og fiskestang.

Her er noen av våre medarbeidere:

15