Kjøpsbetingelser og personvernspolicy

Definisjon av parter

Selger er: Rypetoppen Adventurepark AS , 7530 MERÅKER, post@rypetoppen.no, telefon: +47 452 88 009, og blir i det følgende benevnt vi, vår eller oss.

Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt du, deg, din eller ditt.

Generelle betingelser

Du er selv pliktig til å innhente informasjon om våre aldersgrenser, krav til fysisk helse osv. Informasjonen finner du på vår nettsider, men du kan også ringe oss angående konkrete spørsmål.

Betaling

Vi aksepterer følgende betalingsmiddel ved bestilling på internett: VISA, MasterCard eller PayPal. Hele beløpet vil bli trukket med en gang, og du vil motta kvittering med billett(er) på oppgitt e-post adresse innen kort tid.

Det er ikke mulig å betale kontant for bestilling på nett, men kontant betaling er tilgjengelig ved bestilling i parken.

Grupper og bedrifter har mulighet til å betale med faktura ved forhåndsavtale på telefon eller e-post. Forhåndsavtalen er ikke gyldig før dere har mottat bekreftelse fra oss på e-post.

Aldersgrense ved kjøp av billetter

Aldersgrense for nettkjøp er 15 år. Personer under 15 år skal ha samtykke fra foresatte før eventuelt kjøp av billetter og aksept av kjøpsbetingelsene.

Om billetten og billettens gyldighet

Bestillingen er bindende ved betaling av arrangementet med bekreftet godkjent transaksjon. Ta vare på kvitteringen.

Kvittering sendes på oppgitt e-post adresse ved bestilling, og brukes som billett(er). Den kan også skrives ut på kjøpstidspunktet, der billetten(es) gyldighet er angitt på kvitteringen. Det er ikke mulig å bytte dato.

Kvittering for bestilling må tas med og forevises ved ankomst i parken.

Det er viktig at du behandler kvitteringen som et verdipapir, enten den er i elektronisk form eller på papir, og sikrer deg mot at den kopieres eller skrives ut flere ganger. Dersom vi har grunn til å tro at det har foregått misbruk/forfalskning som f.eks kopiering av billetter vil du kunne bli bedt om å legitimere deg. Selv om du alltid kan skrive ut en ny kvittering, vil du bli nektet adgang til parken dersom noen andre er kommet inn på ditt billettnummer før deg. Et hvert forsøk på misbruk/forfalskning av billetter betraktes som et dokumentfalsk og vil bli anmeldt politiet.

Forhåndsbestilt billett må løses inn før klokken 13.00 for å være garantert sele ved ankomst. Etter klokken 13.00 vil vi legge ut alle seler til drop in salg og man kan da risikere å måtte vente på at seler skal bli ledig for å komme inn i parken.

NB! Sesongkort/gavekort – gjelder som vanlige billetter ved drop-in i parken. Dvs. at man ikke er garantert plass om det er fullt.

Leie av lavo

Ved booking av lavo må innsjekking skje mellom klokken 15:00 og 18:00 ankomstdagen, og utsjekking før klokken 11:00 siste dag.

Refundering og bytting av billetter

Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før man går til betaling. Vi refunderer ikke billetter som allerede er kjøpt og bytter ikke billetter mot andre billetter, eller dato.

Force majeure

Det gis ingen erstatning ved uvær, driftsstans eller andre force majeure-hendelser.

Behandling og bruk av personopplysninger

Ved å godta våre kjøpsbetingelser samtykker du samtidig til at vi kan behandle de personopplysninger som er oppgitt av deg i forbindelse med billettkjøp som ledd i administrasjon og gjennomføring av kundeforholdet, herunder til statistikk. Ved å abonnere på nyheter og tilbud samtykker du samtidig til at vi kan behandle de personopplysninger som er oppgitt av deg for å sende deg spesialtilbud, nyhetsbrev samt promotering og deltakelse i spill og konkurranser.

Dine personopplysninger vil ikke bli utlevert til utenforstående med mindre det skulle følge av norsk lov. Vi vil også kunne benytte underleverandører ved behandling av dine personopplysninger.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Tilgang til denne siden kan innebære bruk av informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som lagres på server for hver enkelt bruker slik at serveren kan huske informasjon, som i etterkant bare serveren som implementerte informasjonskapselen har tilgang til å lese. Informasjonskapsler har generelt en tidsbegrenset varighet. Informasjonskapsler gir ikke tilgang til brukerens telefonnummer, e-postadresse eller annen kontaktinformasjon. Informasjonskapsler skal ikke benyttes til å ta ut informasjon fra brukerens harddisk eller stjele personlige data. Brukere som ikke ønsker å motta informasjonskapsler eller ikke ønsker informasjon om implementering av dette, kan konfigurere dette på sin egen server/PC eller nettleser.

Vi bruker informasjonskapsler til blant annet bookingsystemet, besøksstatestikk, og andre informasjonskapsler som følger CMS løsningen WordPress og utvidelser. Blant annet for å lagre hvilket språk som er valgt.

Forbehold

Vi reserverer oss for skrivefeil og eventuelle prisforandringer

Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra vår side, i annonser o.l. og/eller i nettbutikken som er større enn 15% av normal utsalgspris, kan vi ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om du har mottatt ordrebekreftelse, kvittering eller lignende. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt som ikke skyldes feil (se ovenfor) får ikke tilbakevirkende kraft.

Vi forbeholder oss retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.