Om oss

Vi i Ryptoppen Adventurepark Meråker har lang erfaring og bred kompetanse innen vårt fagfelt. Vi legger vekt på god sikkerhet og flotte opplevelser for våre besøkende.

Håvard Kringen

rypetoppen1

Sikkerhetsansvarlig og medeier i Rypetoppen

Har vært medeier i og drevet klatrepark i Vestfold i 2 år. Har jobbet 8 år i forsvaret. Jobber nå i tillegg til Rypetoppen som brannkonstabel og fagleder for urban tauredning i Trøndelag brann og redningstjeneste. Er utdannet instruktør for både fjellklatring og industri klatring. Trives best i stupbratte fjell med småsko, i snødekket fjell med store ski, i islagte fjell med øks og pigger eller på bølgan blå med kite´n.

Stig Andre Aasgård

rypetoppen3

Driftsansvarlig og medeier i Rypetoppen

Har bygget 2 tilsvarende parker og driftet 1 i Vestfold. Har jobbet 7 år i Forsvarets Spesialkommando, 2-3 år med bedriftsarrangement for div firma i Oslo, 2 år på seilbåt som drev guide turer på Svalbard. Jobber nå i tillegg til Rypetoppen med salg av Arc’teryx uniformer til profesjonelle brukere i militæret og politiet.  Er klatreinstruktør og har jobbet litt som fjell fører/guide. Har utdanning i elveredning. Trives best på tur. Er glad i alt fra bratte fjellvegger, flate vidder, skog eller hav, både med og uten børse og fiskestang.

Her er noen av våre medarbeidere:

15